Winora – tysk design och kvalitet

I år erbjuder vi ett par modeller från tyska Winora som alla går i segmentet av lite finare elcyklar med mittmotorer. Cyklarna kännetecknas av stabila konstruktioner, bra komponentval och hög kvalitet. Här är några av de modeller vi tagit in:

Yakun Urban är en stabil och lyxig cykel, extremt välutrustad för urban cykling för aktiva människor. Cykeln är byggd för 150 kg last och mycket stadig med breda däck och skärmar och rejäl ram. Den exklusiva och starka Yamaha PW-X-motorn driver direkt på vevaxeln vilket ger maximalt moment i backarna och en jämn och mjuk assistans. Batteriet är på hela 500 Wh. Dessutom har cykeln ovanligt fin fram- och bakbelysning där den starka framlampan är på 140 lux som självklart drivs av det stora Yamahabatteriet.

Winora Sinus Tria N7 Eco är en exklusiv damcykel med med Bosch mittmotor och Shimano Nexus bromsnav. Den är utrustad med rejäla bromsar genom både fotbroms och dubbla hydrualiska bromsar både bak och fram. Boschmotorn är den nya tysta och mjuka men ändå relativt starka 2018 års modellen Active Plus.

Winora Radius Tour

Winora Radius Tour kommer in senare under våren. Det är en tuff liten elcykel med små 20″ hjul med feta Schwalbe-däck och kommer med det sköna Yamaha PW mittmotorsystemet.