Förmånscykel via BusinessBike

Förmånscykel hos Batbike

Vi erbjuder förmånscykel via BusinessBike där vi erbjuder hela vårt sortiment av elcyklar som förmånscykel genom din arbetsgivare. Affären kan genomföras direkt i vår butik eller via mail/samtal/leverans.

Med förmånscykel sparar du upp till 50% av kostnaden mot att köpa en cykel privat, tack vare att kostnaden för cykeln dras av på din lön före skatt av din arbetsgivare. Förmånscykel innebär att man leasar cykeln via sin arbetsgivare istället för att köpa den privat. Det finns många fördelar med detta. Du betalar månadsvis via bruttolöneavdrag och behöver inte bekosta hela cykeln på en gång. Dessutom ingår en superbra försäkring som täcker hela cykelns kostnad utan självrisk under hela perioden.

Du leasar cykeln i 36 månader, och efter det väljer du själv om du vill köpa loss cykeln eller lämna tillbaka den.

Hur gör man?

1. Din arbetsgivare ansluter sig till Business bike.
2. Välj vilken cykel du vill leasa på batbike.se eller i vår butik.
3. Välj eventuella tillbehör – viss typ tillbehör får läggas till ordern.
4. Besök oss i butiken, ring eller maila oss din order på info@batbike.se
5. Vi återkommer med en offert digitalt som du får godkänna.
6. Du hämtar cykeln i vår butik eller så levererar vi cykeln hem till dig.
7. Betalningen dras sedan din arbetsgivare på lönen varje månad

Kolla gärna in Business bike’s kalkylator för att se hur mycket du sparar på just din cykel.

För arbetsgivare?

För att era anställda skall kunna skaffa en förmånscykel hos Batbike måste ni ansluta er till BusinessBike. Det är helt kostnadsfritt och företaget kan vara litet som stort. Även om vi önskar att man handlar sin cykel hos oss så är man inte bunden till Batbike. De anställda kan välja sin cykel fritt från valfri återförsäljare ansluten till Business Bike vilket gör det till ett extra starkt personalerbjudande.

Ni registrerar enkelt ert företag digitalt i portalen på Business Bike och genomför konfiguration digitalt. Ni bjuder sedan in era anställda att ta del av erbjudandet. Ni kommer även granska och acceptera de anställdas förfrågningar.

Ring oss gärna om ni har frågor så hjälper vi er: 031-388 07 05