Haibike eConnect gps spårning

2990 kr

Spårning via GPS för Haibikes elcyklar som passar till Yamaha och Bosch. En GPS enhet monteras under motorkåporna och det inbyggda batteriet laddas automatiskt upp av cykelns batteri när du cyklar. Efter att enheten installerats aktiveras i eConnect 2.0 app är produkten är sedan helt kostnadsfri att att använda i 24 månader.

Nollställ
Artikelnr: 2011 Kategori: Tagg: GTIN: 4055149230661
 

Beskrivning

Spårning via GPS för Haibikes elcyklar som passar till Yamaha och Bosch. En GPS enhet monteras under motorkåporna och det inbyggda batteriet laddas automatiskt upp av cykelns batteri när du cyklar. Efter att enheten installerats aktiveras i eConnect 2.0 app är produkten är kostnadsfri att att använda i 24 månader.

Installationen är inte överdrivet svår men utförs förslagsvis av en cykelhandlare.

Om någon försöker stjäla cykeln får man en notis i mobilen och man kan spåra cykeln.

En annan smart funktion är nödhjälp vid krasch. Om du tex ofta cyklar själv i skogen och krashar så känner enheten av om cykeln stannar eller ligger på sidan. Den skickar då ett SMS till ägaren. Och om ingen åtgärd vidtas inom en särskilld tidperiod så skickas SMS till två förinställda nödnummer (närstående personer) som får GPS kordinater som kan öppnas i tex google apps.

I appen kan man även spela in sina cykelturer, se dem i appen och även exportera cykelturen till andra appar.

GPS enheten har ett inbyggt SIM-kort och produkten är helt kostnadsfri att att använda i 24 månader. Sedan behöver man förlänga abonemanget.

Tjänsten fungerar endast till Haibike elcyklar.

Innehåll

– GPS enhet
– kabel till respektive motor

Läs mer på https://www.haibike.com/gb/en/service-and-advice/econnect

Haibike

Haibike är ett tyskt cykelmärke som grundades så sent som 1995 i Schweinfurt där de tillverkas i samma fabrik som Winora. De är tillsammans med bla Lapierre och Batavus en del av Accell Group som en gigantisk koncern inom cykelvärlden med huvudkontor i Holland.

Haibike har ett mycket bra sortiment på hybridcyklar och eMTB och är omtyckt märke på svenska marknaden.

Haibike erbjuder 2 års garanti på allt väsentligt med vissa förbihåll.

Google kundrecensioner