ABUS Bordo Alarm 6000A

1699 kr

Ett bra bordolås från ABUS med integrerat larm. Låset har 5mm tjocka specialhärdade stålstänger som är täckta med silikonöverdrag för att skydda ramen på din cykel. I låset finns ett integrerat larm som ljuder i 100 db i 15 sekunder.  Larmet aktiveras därefter automatiskt igen. Batteri och aktivitetsstatus indikeras med hjälp av ljudsignaler. Korta skakningar i alla dimensionen utlöser larmet. Vid väldigt små och korta skakningar ulöses endast en kort varningssignal.

I lager (omedelbar leverans)

Artikelnr: 7604 Kategori: Tagg: GTIN: 4003318778384
 

Beskrivning

Ett bra bordolås från ABUS med integrerat larm. Låset har 5mm tjocka specialhärdade stålstänger som är täckta med silikonöverdrag för att skydda ramen på din cykel.

I låset finns ett integrerat larm som ljuder i 100 db i 15 sekunder.  Larmet aktiveras därefter automatiskt igen. Batteri och aktivitetsstatus indikeras med hjälp av ljudsignaler. Korta skakningar i alla dimensionen utlöser larmet. Vid väldigt små och korta skakningar ulöses endast en kort varningssignal.

– Två nycklar medföljer.
– Enkel transport med den medföljande  transportväskan som skruvas fast i flaskställshålen eller via ett halkfritt kardborreband.
– Vikt 1450 g

ABUS

Ett tyskt säkerhetsföretag grundat 1924. I cykelbranchen är de välkända för sitt enorma utbud av lås men de erbjuder även tex hjälmar och väskor.

Vi erbjuder ett antal lås och hjälmar från ABUS stora utbud.

ABUS erbjuder 2 års garanti.

Google kundrecensioner