ABUS Bordo Alarm 6000A

1699 kr

Ett bra bordolås från ABUS med integrerat larm. Låset har 5mm tjocka specialhärdade stålstänger som är täckta med silikonöverdrag för att skydda ramen på din cykel. I låset finns ett integrerat larm som ljuder i 100 db i 15 sekunder.  Larmet aktiveras därefter automatiskt igen. Batteri och aktivitetsstatus indikeras med hjälp av ljudsignaler. Korta skakningar i alla dimensionen utlöser larmet. Vid väldigt små och korta skakningar ulöses endast en kort varningssignal.

4-5 dagars leveranstid

Artikelnr: 7604 Kategorier: , GTIN: 4003318778384
 

Beskrivning

Ett bra bordolås från ABUS med integrerat larm. Låset har 5mm tjocka specialhärdade stålstänger som är täckta med silikonöverdrag för att skydda ramen på din cykel.

I låset finns ett integrerat larm som ljuder i 100 db i 15 sekunder.  Larmet aktiveras därefter automatiskt igen. Batteri och aktivitetsstatus indikeras med hjälp av ljudsignaler. Korta skakningar i alla dimensionen utlöser larmet. Vid väldigt små och korta skakningar ulöses endast en kort varningssignal.

– Två nycklar medföljer.
– Enkel transport med den medföljande  transportväskan som skruvas fast i flaskställshålen eller via ett halkfritt kardborreband.
– Vikt 1450 g