Hövding cykelhjälm 2.0

2890 kr

Hövding cykehjälm har superbra stötupptagningsförmåga och består av två delar: en krage och ett skal. Kragen innehåller ett airbagsystem som utgör själva huvudskyddet. Kragen är tillverkad i ett svart, vattentätt och smutsavvisande funktionstyg och man sätter den runt halsen. Den är lätt att ta på med dragkedjan mitt fram.

Nollställ
Artikelnr: 8614-base Kategorier: ,
 

Beskrivning

Hövding cykehjälm har superbra stötupptagningsförmåga och består av två delar: en krage och ett skal. Kragen innehåller ett airbagsystem som utgör själva huvudskyddet. Kragen är tillverkad i ett svart, vattentätt och smutsavvisande funktionstyg och man sätter den runt halsen. Den är lätt att ta på med dragkedjan mitt fram. Det finns ett band för upphängning på insidan av kragen.

Med kragen kommer ett svart bas-skal sytt i stryktåligt funktionstyg som skyddar din Hövding mot smuts och slitage. Skalet fästs på kragen med två dragkedjor, en på insidan och en på utsidan av kragen.

Vill du variera utseendet på din Hövding? Köp då ett extra skal till din Hövding. Alla skal har olika typer av utseende och funktionalitet. Skal tillverkade för Hövding 1.0 kan inte användas med Hövding 2.0.

  • Vikt 650 g
  • Håller för ca 9 timmars aktiv cykling
  • Laddas upp med medföljande USB-kabel
  • Ljud- och ljussignaler som indikerar att Hövdingen är aktiverad och avstängd

Garanti

3 år efter inköpsdatum. Spara alltid ditt originalkvitto då uppvisande av inköpsbevis krävs vid garantiärende. Gäller om Hövdingen blåst upp utan en olycka involverad så länge du använt produkten på rätt sätt (se bruksanvisning). Hövdingen ska sparas tills den dag ärendet anses avslutat av Hövding. Detta för att möjliggöra en eventuell kontroll av produkten om så behövs.

Solids självriskeliminering

Solids försäkring är ett tillägg till din hemförsäkring och som vid en cykelolycka täcker självrisken hos ditt hemförsäkringsbolag. En självriskeliminerande försäkring som man fördelaktigt kan välja att teckna i samband med köp av Hövding.

Försäkringen täcker din självrisk (upp till 3000kr) och kan endast tecknas av kunder som har en svensk hemförsäkring och gäller endast om du varit med om en cykelolycka. Önskar du att förlänga försäkringen görs detta genom att du betalar fakturan som skickas till dig från Solid.

Försäkringsgivare är Solid Försäkring, org.nr SE516401848201, som står under Finansinspektionens tillsyn.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Solids villkor. Vid eventuella frågor kontakta Solid på 042-38 21 00

Mer information

Hövding FAQ – svar på de flesta frågor

Så funkar Hövding