Nya modeller lanserade

Vi på BatBike ser fram emot en härlig säsong och att fler kommer upptäcka hur fantastiskt det är med elcykel. Vi tror att många kommer byta moped och bil mot ett tyst, hälsosamt och miljövänligt alternativ.

Tre spännande modeller i snygga färger
Metrolite 2000 har en kul och lite speciell design som fungerar utmärkt för de flesta dagliga behov, tex en tur till affären eller kanske en utflykt med barnen. Med en praktisk korg och möjlighet att installera en barnstol på pakethållaren fungerar den utmärkt för de flesta behov. Metrolite 2600, välutrustad med skivbromsar, shimanoväxlar och dämning där fram kommer säkerligen bli en annan favorit. Den sportiga modellen 2602 med full dämpning bak är ett tredje starkt alternativ.

Unikt elsystem
Samtliga modeller är utrustade med samma elektriska komponenter med egenskaper unika för BatBikes cyklar. Vi kan nämna:
– Torque sensorn som känner av hur hårt man trampar. Det gör att man får maximal kraft från motorn när du som bäst behöver det, tex i branta backar.
– Kontrollpanelen på styret där man ställer in vilken av tre assistansnivåer man önskar.
– Batteriet med stor kapacitet trots låg vikt och små dimensioner. En viktig komponent med lång livslängd tillverkad av Panasonic.

Testade och godkända cyklar
Vi är stolta över att att våra modeller uppfyller nya EU regler som kom sommaren 2009. De är testade och godkända för bruk i EU och Sverige.

Läs mer om vårt utbud och om elcyklar i allmänhet på våra websidor. Kontakta oss gärna vid frågor eller om något är oklart på info@batbike.se.

Hälsningar,
BatBike